Examentraining Den Haag

Examentraining Den Haag

De examens staan weer voor de deur en dat zorgt voor veel stress. Want hoe bereid je je nou het beste voor? Wanneer moet je beginnen met leren? Hoe pak je het leren aan? En leer ik wel het juiste? Allemaal vragen waar je je als examenkandidaat druk om kunt maken. Nou kun je alles wel op school vragen, maar echt hulp krijg je niet. Gewoonweg omdat de leraar daar de tijd niet voor heeft. Geen probleem, met examentraining Den Haag ga je goed voorbereid je examens in, of je nu VMBO, HAVO of VWO examen doet.

Examentraining Den Haag

Veel leerlingen beseffen pas rond de voorjaarsvakantie dat de examens er toch echt aankomen en beginnen dan pas met studeren. Met als gevolg dat daar sommige leerlingen wel wat hulp bij kunnen gebruiken. De training richt zich op het eindexamen en legt de nadruk op de eindtermen waar de leerling aan moet voldoen. Aan de hand van het examenrooster wordt een studieplanner gemaakt, waardoor de leerling de ondersteuning krijgt die het nodig heeft om zelfverzekerd de examens in te gaan. Hierdoor is de kans van slagen een stuk groter omdat de grootste stress ‘ken ik het allemaal wel’ al weggenomen is.

 

examentraining VWO

Eindtermen VWO, zo tegen de examentijd is dat iets waar leraren je dood mee gooien. Maar wat moet je er mee, behalve dan dat het de uitslag van je examen VWO bepaald? Je hebt geen idee wat je moet leren en hoe je dit aan moet pakken en wordt er zelfs gestrest van. Niet leuk, maar wel op te lossen met een training. Een training op niveau speciaal voor de VWO leerling waarbij niet alleen gekeken wordt naar wat je moet kennen, maar ook hoe een examen-VWO eruit ziet en hoe je door te weten wat men van je verwacht een hoop stress weg kunt nemen.

 

Examentraining HAVO

Op maat gesneden eindexamentraining voor de HAVO leerling zodat deze zonder stress en met een goede voorbereiding zijn examen-HAVO in kan. Dat gun je toch iedereen? Nu kan het ook, want de examentraining kijkt naar de vakken en helpt je dat te leren wat echt belangrijk voor het examen is. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van de eindtermen HAVO en oude examens. Juist door de vraagstelling van deze examens beter te leren begrijpen zal de stress bij veel leerlingen wegvallen en is het beantwoorden van de vragen meteen een stuk makkelijker. Maar ook de vragen hoe moet je leren en wanneer zijn belangrijk voor het examen HAVO.

Examentraining VMBO

Je examen VMBO moet je voorbereiden op het beroepsonderwijs, maar dan moet je wel nog even slagen. Dat even slagen is alleen niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Eindexamens zijn erg stressvol, zeker als je slecht voorbereid eraan begint. De juiste training, afgestemd op jouw persoonlijke situatie kan je daarbij helpen. Het draait bij het examen VMBO voornamelijk op kennis en dat wil zeggen heel veel uit je hoofd leren. Maar hoe pak je dit het beste aan? En hoe begrijp je wat ze precies vragen? Samen met je trainer kijk je naar de eindtermen waarin precies staat wat je moet weten en ga je aan de slag.

Examentraining Den Haag

Examentraining Den Haag