Examentraining Leiden

Examentraining Leiden

Examentraining Leiden helpt jou je goed voor te bereiden op je eindexamen. Hoe? Door je professionele training op niveau aan te bieden. Dat wil zeggen dat het niet uitmaakt op welk niveau je zit. De VMBO, HAVO of VWO training sluit aan op je examenniveau. Hierbij wordt dus ook gekeken naar wat je al op school geleerd hebt en op welke wijze. Met als gevolg dat de training heel persoonlijk en gericht kan worden aan het vak of voor het complete examen gewerkt worden. Want een goede voorbereiding is het halve werk en scheelt jou een hoop stress in de laatste dagen voor je examens.

 

Examentraining Leiden

Slagen voor het eindexamen doe je alleen met een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding begint al maanden tevoren en niet pas in de laatste week. Examentraining Leiden kan je daar bij helpen. Als ze samen kijken met je naar het examenrooster, kijken ze naar de eindtermen per vak en helpen je op weg. Naast de lesstof eigen maken staat ook het begrijpen van de vraagstelling en verminderen van examenstress op het programma. Gewoon door op tijd te beginnen, weten wat je leert en waarvoor je iets moet weten. Alleen dan zul je slagen voor je eindexamen.

 

Examentraining VWO

Hoewel je vaak denkt tijd genoeg te hebben om te leren voor je examen VWO wijst de praktijk vaak anders uit. Juist doordat je niet goed weet wat er van je verwacht word en je dus ook niet weet wat je uit het hoofd moet leren, moet begrijpen en wat je moet toepassen is het moeilijk om eraan te starten. Hierdoor stellen veel leerlingen het uit en dat is jammer. Want ineens komt de stress… Om dit te voorkomen kun je een training volgen dat speciaal gericht is op het examen VWO en kijk vervolgens naar de eindtermen, waardoor je precies weet wat je moet leren. Zo ga je goed voorbereid op pad.

 

Examentraining HAVO

Je examen HAVO zonder stress tegemoet treden? Dat wil toch iedereen! En met de juiste begeleiding gaat je dat ook lukken. Samen kijk je naar de inhoud van de vakken, bepaald wat belangrijk is om te leren en op welke wijze dit aangepakt moet worden. De training sluit aan op de eindtermen HAVO waardoor je hoofd van bijzaken leert onderscheiden en oefent met echte examens om zo de vraagstelling onder de knie te krijgen. Als snel voel je je een stuk zekerder en begrijp je de lesstof waardoor het examen HAVO geen enkel probleem meer is voor jou.

 

Examentraining VMBO

Op het examen VMBO staat kennis centraal, dat wil zeggen dat je alles wat je de afgelopen jaren geleerd hebt moet kunnen reproduceren. Dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan, veel kennis is immers alweer weggezakt of heb je misschien wel nooit opgedaan. Hierdoor zul je voor je examen VMBO moeten blokken, leren tot je alles kent. Maar dat is lastig. De training helpt je op de goede weg door samen met je naar de eindtermen te kijken, een planning te maken en je aan te leren hoe je het makkelijkste de lesstof in je hoofd kunt krijgen en kunt ophoesten als daarom gevraagd wordt.

examentraining Leiden