.

Examentraining

Veel oefenen of het volgen van een examentraining helpt bij het slagen voor het eindexamen. Maak de oefentoetsen VWO, Havo of VMBO. Via Oefentoets.nl kun je gratis oefenen voor je schoolexamens maar ook voor je rijbewijs. Er zijn verschillende examentrainingen mogelijk via Oefentoets. Het theorie examen oefenen verhoogd de slagingskans, zodat je geen herkansingen hoeft te volgen. Je bespaart een hoop tijd en daarnaast examengeld.

Examentraining talen

Voor schillende vakken kun je een examentraining volgen, waardoor je de lesstof snel zult begrijpen en onthouden. Er worden veel examentrainingen gevolgd voor talen zoals Engels, Duits Frans of Nederlands. Veel scholieren vinden het lastig om een taal te leren zowel schrijven, luisteren als spreken. Met een examentraining kun je relatief snel je taalvaardigheid vergroten. Belangrijke adviezen die je zou kunnen opvolgen:

  • Kijk op televisie of een film in een bepaalde taal. Kijk deze serie of film zonder ondertiteling, zodat je kunt nagaan of je de film kunt volgen. Je zult merken dat je luistervaardigheid enorm vooruit gaat als je regelmatig zonder ondertiteling televisie kijkt.
  • Lees een artikel of boek in een andere taal. Dit vergroot zowel je leesvaardigheid als je schrijfvaardigheid. Concentreer je op de inhoudsopgave, zodat je al een indruk krijgt waar het boek (of artikel) over gaat. Als je de tekst niet helemaal begrijpt ga dan niet de volledig tekst vertalen maar in hoofdlijnen. Er zijn vast wel termen die je al begrijpt, waardoor je de rode draad van de tekst of het boek kunt begrijpen.
  • Vraag je ouders of je naar een land op vakantie kunt gaan waar ze de taal spreken die jij nog niet helemaal beheerst. Landen als Frankrijk en Engeland zijn een populaire vakantiebestemming en daar kun jij direct je spreekvaardigheid vergroten.

Nederlands

Nederlands

Engels

Engels

Duits

Duits

Frans

Frans

 

Examentraining aardrijkskunde

Begrijp aardrijkskunde

 

Examentraining biologie

Begrijp jij de lesstof van biologie nog niet zo goed? Door veel te oefenen begrijp je de lesstof sneller en kun je het beter onthouden. Veel oefenen en de lesstof herhalen is erg belangrijk, zodat je slaagt voor het examen.

Examentraining wiskunde

Wiskunde

 

Geschiedenis

Geschiedenis

 

Natuurkunde

Natuurkunde

 

Scheikunde

Scheikunde

 

Maatschappijleer

Maatschappijleer

 

Management en organisatie

Management en organisatie

 

 

 

 

Locatie examentraining

 

 

examentraining

 

Shares