Theorie in 1 dag Emmen

Theorie in 1 dagen Emmen biedt jou de mogelijkheid om snel te slagen voor het auto theorie examen. Het theorie examen oefenen gebeurt op een efficiënte manier, zodat je binnen korte tijd bekend bent met de wet- en regelgeving voor het theoretische deel voor het autorijbewijs.

De theorie in 1 dag Emmen cursus sluit aan het het CBR examen en bestaat uit de onderstaande drie delen. Dit is gelijk aan het officiële examen auto theorie, waardoor de oefenexamens CBR ready zijn!

Oefenen voor het theorie in 1 dag cursus Emmen is onbeperkt en gratis. Start direct met één van de onderstaande modules en slaag op korte termijn voor het CBR examen!

Gevaarherkenning

Gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen van ieder 8 seconden. Binnen 8 seconden moet jij beslissen om te remmen, gas loslaten of niks doen.

Gevaarherkenning

Verkeerskennis

Verkeerskennis bestaat uit 12 vragen, zoals verkeersborden, symbolen of wet- en regelgeving. Het gaat om feiten die je vooraf uit het hoofd kunt leren.

Verkeerskennis

Verkeersinzicht

Het onderdeel verkeersinzicht heeft 28 vragen en bestaat uit het toepassen van de theoretische kennis. Dit is onder andere voorrangssituaties beoordelen.

Verkeersinzicht

Slagen voor je theorie in 1 dag Emmen

Slagen voor je theorie in 1 dag Emmen is mogelijk door goed voorbereid naar het CBR te gaan. Het is erg intensief om binnen 1 dag je theorie te halen maar het is niet onmogelijk. Hoeveel vragen moet je goed beantwoorden voor het theorie?

Gevaarherkenning = 13 goed beantwoorden van de 25 vragen.
Verkeerskennis = 10 goed beantwoorden van de 12 vragen.
Verkeersinzicht = 25 goed beantwoorden van de 28 vragen.

Voor gevaarherkenning is de tijdlimiet 8 seconden per vraag. Dus na een kleine 5 minuten ben je klaar. De onderdelen verkeerskennis en verkeersinzicht duren totaal ongeveer 30 minuten. Het gaat om totaal dan nog 40 vragen, dus je hebt redelijk veel tijd om te antwoorden. Weet je een antwoord niet direct, dan kun je het beste gokken. Als er nog tijd over is, nadat  je alle vragen hebt beantwoord kun je altijd de vragen die je niet zeker wist nog een keer bekijken en het juiste antwoord selecteren. Vaak is ook de eerst ingeving de juiste...

 

 Minder dan 50% van de deelnemers aan het CBR examen slaagt in één keer. "Gratis theorie in 1 dag Emmen, zodat de slagingskans voor Emmenaren verhoogd wordt. Veel oefenexamens maken via Oefentoetsen.nl..."

Oefentoetsen - Succes met het CBR examen!

Theorie in 1 dag Emmen Theorie in 1 dag Emmen